Menuer uden kok

Menuer uden kok

Palædineren - Dinertransportable

Menuer uden kok

OBS: Leveres uden kok til anretning
MENU A
FERSKRØGET FANØ LAKS med flødestuvet spinat, grønne asparges, dild og hvede flûtes.
HELSTEGT IRSK LAMMEKØLLE med hvidløg og krydderurter, tomatsalat, flødestuvede hvidløgskartofler, braiseret blegselleri i rødvinsauce, haricots vert og sauce.
GRAND MARNIER ISSOUFFLÉ med frugt og bærculis
kr. 329,00
MENU B
KOLD GRØNLANDSK HELLEFISK med ferskrøget fanø laks, tangrogn, nordsørejer, grønne asparges, citron, urtesauce og flûtes
HELSTEGT HIMMERLAND KALVEFILET med 2 slags friske grøntsager, sesam kartoffel, skysauce og sprød salat.
ISANRETNING MED SORBET
Kr. 340,00
MENU C
LAKSETATAR AF RØGET LAKS på marineret krølsalat hertil grønne asparges, lakserogn og urtepottebrød med kørvel
POUSSIN hertil grøntsagstærte, råstegte orangekartofler, grøn salat med feta og oliven samt estragonsauce.
MANDELRAND med frugt og råcreme
kr. 329,00
MENU D
½ HUMMER PARISIENNE med krydret dressing og flûte
KALKUNBRYST m/ krydret fars, sæsonens grøntsager, smørstegte kartofler, orangesauce og appelsinsalat med valnødder.
CHOKOLADEKAGE med chokoladecreme og bærpynt
Kr. 329,00
MENU E
KOLD LAKS EN BELLEVUE med håndpillede rejer, caviart, grønne asparges, tomat, citron, dressing Vertes og koldhævet flûtes.
KALVEMØRBRAD MEDAILLON MED BACON hertil smørsauterede bønner med løg, pom. risolles, blandet salat og pebersauce.
FRUGT/BÆRTÆRTE med creme fraiche
Kr. 349,00
MENU F
VINDAMPET KOLD RØDSPÆTTEFILET med krebs og grøntsagsdressing
GAMMELDAGS OKSE ELLER KALVESTEG med hvide kartofler, sæson grøntsager samt surt og sødt.
FRISK FRUGTSALAT i ½ melon med bær og råcreme
Kr. 329,00
MENU G
SØTUNGEPAUPIETTER med sauce Verte, caviart, slikasparges, tomat, citron og flûtes.
OKSETOURNEDOS AF ”GRAIN FEED” KØD KVÆG, SAUCE BORDELAISE hertil sæson frisk grøntsager, stegt østershatte med rødløg, råstegt timian kartoffel og grøn salat med mozzerela.
STOR SARAH BERNHARDKAGE med bærcoules
Kr. 389,00
MENU H
GRAVED LAKSE ROSE ANRETTET PÅ HJERTESALAT med dild, sennepsdressing, koldhævet surbrød og økosmør
KRONDYREKØLLE I VILDTFLØDESAUCE med bagt sæson kål, waldorfsalat, tyttebær og smørbrunede vildmose kartofler
FRAGILITÉKAGE
Kr.339,00
MENU I
VARMRØGET LAKS serveres kold med krydderurtecremefraiche hertil hjemmebagt flûte.
TIMIAN OG CITRONSTEGT KALVETYKSTEG med flødeporrekartofler, friske grønsager, timiansky og sprød salat.
FRAGILITÉ ISANRETNING med nougat parfait
Kr. 339,00

Smagsprøver

Kort om os

Palæ dinér’en er grundlagt i 1934 og er en af Danmarks mest erfarne leverandører i festmiddage. Hele vor dygtige stab står parat til at opfylde ethvert ønske, hvad enten det drejer sig om familiefesten eller firmareceptionen. Mange tilfredse kunder gennem tiden er Deres garanti for Topkvalitet, velsmag og smukke anretninger.