Buffeter

Buffeter

Palædineren - Dinertransportable

Buffeter

BUFFET NR. 1
FISKETALLERKEN med torskerilette, grøn asparges, rogn, kørvel, laksecarpaccio og marinerede tigerrejer.
PROVENCESTEGT KALVETYKSTEG
STEGT ANDEBRYST
DYREKØLLE med svampesauce
KRYDDERURTEKARTOFFEL
MARINEREDE GRØNTSAGER
SALATBUFFET blandet salat, tomatsalat, feta, oliven og syltede hvidløg
2 SLAGS DRESSING
UDVALG AF FRANSKE OG ITALIENSKE OSTE
DESSERTBUFFET med frugtfad, fragilitetislagkage og chokoladetrøffelkage
HJEMMEBAGT BRØD og smør
Pris pr. couvert
kr. 339,00
Kok til anretning kr. 2000,00
Min. 15 couverts
 
BUFFET NR. 2
KOLD HELLEFISK med krydderurtedressing
SKALDYRSFYLD i melon
HELSTEGT OKSEHØJREB med rødvinssauce
FRANSK ANDEBRYST med orangesauce
EN FRISK GRØNTSAG
FRANSK KARTOFFELSALAT
COLESLAW
GRØN SALAT med buketter af grøntsager
GORGONZOLA / BRIE ANRETNING med frisk frugt
DESSERTBUFFET af forskellige kager og desserter
HJEMMEBAGT GROVBRØD og smør
Pris pr. couvert
kr. 339,00
Kok til anretning kr. 2000,00
Min. 15 couverts
 
BUFFET NR. 3
SKALDYRSTALLERKEN bestående af krabbekød, hvidløgsmarinerede rejer, krebsehaler og new zealandsk musling anrettet på plukket salat serveret med cremefraiche rørt m/ rogn og krydderurter
HELSTEGT HØJREBS FILET
RØDVINSMARINERET KAMSTEG
KALKUNBRYST omviklet med bacon
KARTOFFELGRATIN med krydderurter
PEBERSAUCE
SAUTÉ af friske grøntsager
GRØN SALAT med oliven, hvidsløgs stegte brødcroutoner og soltørret tomat
2 SLAGS DRESSING
UDVALG AF DANSKE OSTE m/ tilbehør
HJEMMEBAGT BRØD og smør
DESSERTBUFFET med frisk frugt, isanretning af hjemmelavet parfaitis og chokoladekage
Pris pr. couvert
kr. 345,00
Kok til anretning kr. 2000,00
Min. 15 cou.
 
MIDDELHAVSBUFFET
TAPASTALLERKEN med oksecarpaccio, lufttørret villanoskinke, chrorizo pølse og rejer marineret i sød chili anrettet på fintskåret salat, pyntet med capersbær og soltørret tomat hertil mojo dressing
OVNSTEGT LAMMEKØLLE m/ rosmarin og hvidløg
KALVESTEG M/ GORGONZOLASAUCE
KYLLINGEBRYST marineret i pesto
OVNBAGTE KARTOFLER med tomater
RAVIOLI i tomatsauce
GRÆSK SALAT med oliven, feta, tomat og høvlet parmesan
TZATZIKI
2 SLAGS MIDDELHAVS OSTE med peberfrugt og druer
TIRAMISU og frisk frugt
HJEMMEBAGT BRØD og smør, serveres til buffeten
Pris pr. couvert
kr. 345,00
Kok til anretning kr. 2500,00
Min. 20 cou.
 

Smagsprøver

Kort om os

Palæ dinér’en er grundlagt i 1934 og er en af Danmarks mest erfarne leverandører i festmiddage. Hele vor dygtige stab står parat til at opfylde ethvert ønske, hvad enten det drejer sig om familiefesten eller firmareceptionen. Mange tilfredse kunder gennem tiden er Deres garanti for Topkvalitet, velsmag og smukke anretninger.