Menuer

Menuer

Palædineren - Dinertransportable

Menuer

MENU NR. 1
TOUTE PARIS, dampede og stegte fiskefileter med spinat
en branche, rejer, slikasparges, champignons, rogn, butterdejsstjerne, hummersauce og hollandaise.
HELSTEGT KALVEMØRBRAD med blomkålsbuketter, sukkerærter, sesamstegte små kartofler,
sprød salat og citronfløde sauce.
ISANRETNING bund af vanilje parfait toppet med blandet sorbet pr. couvert
kr. 353,00
 
MENU NR. 2
LAKSEANRETNING, ferskrøget laks med friterede champignons, blæksprutter og
king prawns, slikasparges, kaviar, dild, creme fraiche og flûte.
VILDAND hertil halve æbler med gelé, tyttebær, waldorffsalat, stegt kål og grønsager, små hvide og
smørbrunede kartofler, vildtflødesauce tilsmagt med gorgonzola.
LET FROSSEN FRAGILITÈPARFAIT på bærpurè hertil variation af frisk frugt.
Kr. 325,00
 
MENU NR. 3
RØDSPÆTTEFILET FARCI, dampede farserede rødspætte- fileter, stegte petitfileter,
rejer,hakkede marksvampe, rød peber, butterdejssnitte og mild flødekarrysauce.
HELSTEGT OKSEFILET med sukkerærter, langtidsbagte cherrytomater, haricots vert, grøn salat, pom.
Anna og madagascapebersauce.
ISANRETNING OTHELLO med marcipanovertræk, chokolade og bærpynt
kr. 329,00
 
MENU NR. 4
VARMRØGET LAKS, serveres kold, anrettet på salat med krydderurte creme fraiche og
hjemmebagt brød.
FRISK IRSK LAMMEKØLLE penslet med hvidløg, hertil timiansky, porrekartoffel samt tricolore af
grøntsager og tomatsalat med oregano.
FRISK FRUGTSALAT med råcreme, nødder og chokolade.
Kr. 319,00
 
MENU NR. 5
KOLD HUMMERANRETNING, halv hummer hvor hummerkødet anrettes i skallen med
fintskåret salat, slikasparges, lakserogn, krydderurt, citron, flûte og dressing.
HELSTEGT OKSEMØRBRAD med grønsagskompot, farserede tomater, porrekartofler i
fløde, grøn salat og rødvinssauce.
PANDEKAGER flamberet i Grand Marnier med nødder, samt is og lun appelsinsauce.
Kr. 359,00
 
MENU NR. 6
KOLD RØGET LAKS anrettet på salatsiffonade med blancherede rodfrugter, citrondressing og mørk maltet flûte
HELSTEGT HIMMERLANDS KALVEKAM med buket af sæsonens grønsager, grilltomat med timian top,
bagt pommes Annakartofler, sprød salat og skovsvampesauce.
BAGT CHOKOLADEKAGE m/ 2 slags hjemmelavet is, pyntet med frisk frugt.
Kr. 339,00
 
MENU NR. 7
SKALDYRSTALLERKEN med krabbekød, krebsehaler, rejer, muslinger, sprød salat,
tomat, citron, goma wakarme, kørvel og en pikant rød dressing hertil koldhævet hvedeflûtes.
ANDESTEG ELLER HELSTEGT SVINEKAM med æbler, svesker, rødkål, waldorffsalat, små
hvide og brunede kartofler hertil en god brun ande- eller flæskestegssauce.
RUBINSTEINERKAGE, makronbund med hindbær, romfromage, pisket flødeskum, bærpynt og petit four.
Kr. 305,00
 
MENU NR. 8
VINBAGT HAVTASKE på bund af kammuslinger, østershatte, spinat og chalotteløg med
bisque af jomfruhummer hertil fennikelbrød.
PERLEHØNEBRYST FARSERET hertil grøntsagssautè, sesamkartoffel, sprød salat ogesdragonsauce.
CHOKOLADEKAGE med trøffelcreme
Kr. 359,00
 
MENU NR. 9
KOLD LAKS EN BELLEVUE med rejer, caviar, slikasparges, tomat, citron, dressing og
flûte.
HELSTEGT OKSEHØJREB med 2 slags friske grønsager, grilltomat, bagt kartoffel, blandet
grøn salat og bearnaise.
SOLBÆRSORBET, vanilleisbombe fyldt med solbærsorbet, serveres med frisk frugt.
Kr. 349,00
 
MENU NR. 10
LAKSETERRIN MED KAMMUSLINGER anrettet på plukket salat med urter, rejer,
lakserogn og asparges, hertil safrancreme og tusinddejsfisk.
KALVEFILET SAUCE CHORON med 2 slags friske grøntsager, blandet grøn salat ogpersillekartofler.
VANILLEIS MED HINDBÆRSORBET pyntet med hindbær.
Kr. 339,00
 
MENU NR. 11
RØDTUNGEFILET BONNE FEMME, dampede rødtunge- fileter med hakkede champignons
og chalotteløg, butterdejsstjerne og sauce vin blanche med dild
DYREKØLLE ELLER –RYG, halve æbler med gelé, waldorfsalat, tyttebær, smørbrunede og
hvide kartofler, smørsauteret kål og vildt flødesauce.
MANDELRAND med frugt og råcreme.
Kr. 369,00
 
MENU NR. 12
LAKSETATAR AF RØGET LAKS på marineret krølsalat hertil grøn asparges, lakserogn ogurtepottebrød med kørvel.
DYREMEDAILLON MED BACON, østershatte, bagt savoykål, sauce creme de cassis,
smørstegte pillekartofler (sæson), cherrytomater, broccoli og tranebærkompot.
DESSERTTALLERKEN bestående af kanelparfait, solbærsorbet, nøddekage og frugt.
Kr. 356,00
 
MENU NR.13
KOLD SØTUNGEROULADE med lakserogn, asparges, tang, urter, butterdejsfisk og sauce
verte.
GRILLERET OKSEMØRBRAD med farseret rødløg, sukkerærter, gratineret kartoffelflan,
mild flødepeberrods creme og tomatsalat.
VALNØDDEKAGE anrettet på tallerken med tropisk frugt og 2 slags is a part.
Kr. 369,00
 
MENU NR. 14
SØTUNGESOUFFLÈ anrettet på spinat med hummerhaler, krebsesauce og caviarsnegle.
KRONDYRFILET MED VILDVINSSKY, braiseret julesalat, 1 friske grøntsag, pom.Maximes og appelsinsalat.
NØDDEKURV PÅ BÆRPURÈ med 2 slags is og frisk frugt.
Kr. 379,00
 
MENU NR. 15
OVNBAGT KNOB AF PIGHVAR OG ISING i persillefondue med havfrugt.
KALV INDBAGT I EGEN FARS, hertil filokurv med sauterede rodfrugter, grøntsagsbuket,dijonsauce og pommes Duchesse. Variation af salat.
TRØFFELROULADE på orangecreme med frisk frugt. .
 Kr. 359,00
 
MENU NR. 16
OKSECARPACCIO, anrettet på sprød salat med soltørret tomat oliven og parmesan hertil
hjemmebagt brød og smør
VARM HUMMERSAUTÉ med svampe, krabbekød og tern af havtaske anrettet i hummerskal
hertil snegl af rødtunge og ristop..
NØDDE TOUILLE med nougat parfait på bærpuré hertil appelsinsorbet
Kr. 339,00
 
Kok til anretning
kr. 2500,00
 
Ved selskaber op til 35-40 couverts beregner vi 1 kok

Smagsprøver

Kort om os

Palæ dinér’en er grundlagt i 1934 og er en af Danmarks mest erfarne leverandører i festmiddage. Hele vor dygtige stab står parat til at opfylde ethvert ønske, hvad enten det drejer sig om familiefesten eller firmareceptionen. Mange tilfredse kunder gennem tiden er Deres garanti for Topkvalitet, velsmag og smukke anretninger.