Buffeter uden kok

Buffeter uden kok

Palædineren - Dinertransportable

Buffeter uden kok

OBS: Kan leveres uden kok til anretning
Buffet A
  • FERSK RØGET FANØ LAKS på urteleje, dressing Verte
  • LILLE ½ HUMMER med dild, salat Parisienne
  • KALVEKAM med skovsvampesauce og grøntsagskompot
  • DYREKØLLE i vildt flødesauce
  • RUSTIK KARTOFFELSALAT
  • RÅMARINERET RØDKÅL
  • GRØN SALAT
  • BRIE, GONDOLA OG FRISK FRUGT
  • 2 SLAGS DESSERT efter ønske
  • HJEMMEBAGT GROVBRØD og smør
kr. 339,00
Buffet B
  • SPINATFARSERET LAKS med japansk tang
  • FRISK PASTA MED SKALDYR i limesauce
  • KALKUNBRYST STEGT MED ESDRAGON anrettet på marinerede urter
  • SVINE MØRBRADBØF i flødepaprikasauce
  • KOLD PEBERSTEGT OKSEFILET
  • Kartoffelsalat og grøn salat med tomat og ærtespire
  • OSTEANRETNING med druer og frugt
  • BÆRTÆRTE med cremefraiche
  • PALÆ’s koldhævet hvedebrød og økosmør
kr. 329,00
Buffet C
  • KOLD SKÆRISSINGFILET røget lakserose sauce verte
  • DILDRAND med skaldyrsalat, pyntet med krebs
  • STEGT KALKUNBRYST med en lækker krydret fars
  • LILLE OKSEMØRBRADBOEUF grøntsags sauté
  • MIXED GRØN SALAT
  • PASTASALAT
  • KARTOFFELSALAT
  • BRIE, GORGONZOLA OG HVIDLØGSOST hertil frisk frugt
  • NØDDEKAGE med frugtsalat og råcreme
  • PALÆ’s koldhævet hvedebrød og økosmør
kr. 329,00
KOLD ANRETNING
  • KOLD RØDSPÆTTEFILET med Nordsø rejer og carrydressing
  • GRAVED HELLEFISK med sennepssauce
  • RØGET ÅL med røræg og purløg
  • KOLD OKSEFILET med kartoffelsalat
  • SPRØDSTEGT FRILANDS SVINEKAM
  • LUN MØRBRADBØF i PEBERSAUCE rødløgsbønne sauté
  • Rødkål, stegte æbler, svesker og grøn sprød salat
  • BRIE, GORGONZOLA OG OSTEBJÆLKER med druer
  • FRISK FRUGTSALAT med råcreme, nødder og chokolade
  • KOLD HÆVET HVEDEBRØD og økosmør
kr. 339,00

Leveres anrettet på fade og i skåle.
Det varme er anrettet i ovnfaste serveringsskåle.
Min. 12 couverts
RECEPTIONS BUFFET
  • LAKSEROULADE med ostecreme, tang og Nordsø rejer
  • ½ MELON MED SKALDYRSALAT
  • MINI SANDWICH med fersk røget laks og dyrlægens natmad
  • LUNE QUICHE LORRAINE MED DIJON
  • LUNE PANEREDE HOTWING med dip
  • INDBAGTE KINAREJER sur-sød sauce
  • SMÅ FRIKADELLER på pind
  • PØLSER I SVØB på pind
  • 2 SLAGS DIP
  • EMMENTHALER og GAUDA, druer
  • FRUGTTÅRN med frugt og bærhapser
  • KRANSEKAGEKONFEKT og SARHA BERNHARD
  • HVEDE og 5-KORNS FLÛTE og økosmør
kr. 275,00

Smagsprøver

Kort om os

Palæ dinér’en er grundlagt i 1934 og er en af Danmarks mest erfarne leverandører i festmiddage. Hele vor dygtige stab står parat til at opfylde ethvert ønske, hvad enten det drejer sig om familiefesten eller firmareceptionen. Mange tilfredse kunder gennem tiden er Deres garanti for Topkvalitet, velsmag og smukke anretninger.